Onze Bed & Breakfast heeft geheel eigen voorzieningen, los van onze eigen woning en een separate entree. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Fietsen en motoren kunnen in de schuur gestald worden.

In de woonkamer is een eethoek en een zithoek met radio en TV aanwezig. U kunt een spelletje doen en genieten van het uitzicht. Tevens is er draadloos internet beschikbaar. In de kitchenette zijn koffie, thee en een versnapering aanwezig. In de koelkast staat frisdrank en melk waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.

Het uitgebreide ontbijt zetten wij voor u klaar in de huiskamer, het is mogelijk om zelf een lunchpakket te maken. Heeft u een dieet of speciale wensen dan horen wij dat graag, wij proberen daar rekening mee te houden. Er is geen kookgelegenheid buiten de magnetron maar in Heeze zijn uitstekende mogelijkheden om een hapje te eten, op een loopafstand van ± 10 minuten. Ook kunt u bij de cateraar een maaltijd afhalen en dat in de zitkamer of op het terras nuttigen.

Wij houden het huis rookvrij en huisdieren zijn niet welkom.